Sisäkaasueristys Metallivaihtokytkin XGNS2-40.5

Sisäkaasueristys Metallivaihtokytkin XGNS2-40.5

1.Switchgear XGNS2-40.5 sisältää joukon laajennettavissa olevia SF6-eristettyjä metallikampaita, joiden jännite on 40,5 kV. 2.Kaikki ensisijaisen suurjännitekaapelin kaikki osat on suljettu kokonaan 3 mm: n paksuisten ruostumattomien teräslevyjen hitsattuun kaappiin, mikä antaa pienen tilavuuden. 3.Kytkimet eivät ole alttiita ympäröiville olosuhteille, jotta se takaa turvallisen ja luotettavan käynnistyksen sekä nollan huollon. 4.Ja voidaan integroida moduuliksi käyttämällä plug-in-laajennuskiskota. Täyttävät loppukäyttäjien tai verkon solmujen vaatimukset ja täyttävät erilaiset vaatimukset.

Product Details

1. Yleistä

Kytkentälaite XGNS2-40.5 sisältää sarjan laajennettavissa olevaa SF6-eristettyä metalli-kalkkikytkentälaitetta jännitetasolla 40,5 kV. Kaikkien ensisijaisten suurjännitepiirin kaikki osat ovat kokonaan suljettuja 3 mm: n paksuisten ruostumattomien teräslevyjen hitsatussa kaapissa, mikä antaa pienen tilavuuden. Kytkinlaitetta ei altisteta ympäröivien olosuhteiden vaikutukselle, jotta se takaa turvallisen ja luotettavan käynnistyksen ja nollan huollon. Se voidaan integroida moduuliksi käyttämällä plug-in-laajennuskiskota. Täyttävät loppukäyttäjien tai verkon solmujen vaatimukset ja täyttävät erilaiset vaatimukset.


2. Tarkoitus

Tämä tuote soveltuu voimalaitokselle, muuntajan sähköasemalle ja laatikkotyyppiselle voimalaitokselle jne.

Se pitää sähkövirran ohjausta, hyväksymistä ja jakelua, joka on kolmivaiheisen sisäisen AC-väylän tai kaksoisbussin sähköjärjestelmä 50 / 60Hz nimellisfrekvenssillä, 40,5 kV: n nimellisjännite.


3.Tekniset vaatimukset

2.jpg

3.jpg


4. Rakenneominaisuudet

C-GIS-koko on modulaarinen kokoonpanorakenne, tyypillisen suunnitelman integroitu kone koostuu kuudesta riippumattomasta erillisestä huoneesta, nimittäin väylä- ja kolmiportaisesta erottimesta, katkaisijatilasta, kaapelihuoneesta, mekanismin huoneesta, ylä- ja alas-instrumenttiluvasta. on helppo koota. Suurjännitteinen osittainen kaasulaatikko käyttää mekaanista kättä automaattisella hitsauksella 3 mm: n paksuisella ruostumattomalla teräslevyllä numeeristen ohjauslaitteiden käsittelyn jälkeen pienellä hitsauksen muodonmuutoksella ja hyvällä ilmatiiviydellä. Pienjännitekotelo on valmistettu korkealaatuisesta kylmävalssatusta valssaimesta, jota taivutetaan numeerisella säätökoneella, hitsaamaan, käytä myös alumiinilla pinnoitettua sinkkiterälevyä, jota koneistaa numeerisella säätökoneella, ja sitten liitetään korkean lujuuden omaavalla kiinnittimellä . Jokaisessa kaasulaatikossa on itsenäiset kaasuvuodot, jotka takaavat henkilökohtaisen turvallisuuden ja laitteiden liikkumisen.

4.jpg

Kiitos mielenkiinnostasi tuotteistamme.

Jos haluat lisätietoja, ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia osoitteeseen market@joyelectric-china.com .


Joyelectric International on ammatillinen Kiina Indoor Gas Insulation Metal-verhottu kytkin XGNS2-40.5 jakelija ja agentti joukossa tunnettuja tällaisia valmistajia ja toimittajia, tervetuloa järjestämään Indoor Gas Insulation Metal-verhottu kytkin XGNS2-40.5 tuotteita meidän tehdas ja yritys.
Hot Tags: Sisäkaasueristys Metallikaapelit XGNS2-40.5, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, yritys, agentuuri, jakelija, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Feedback
Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota yhteyttä
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kiina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxin Joyelectric International Co., Ltd