Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Tyhjiö säätölaitetta edut

Source:

Nykyään tyhjiö kytkinlaitteet saada suosiota hyvin nopeasti. Koska tyhjiön katkaisin turvallisesti ja luotettavasti toimii jos viallinen ja normaalia toimintaa on paljon paljon. Keskijänniteverkon säätölaitetta-sovelluksessa pölynimuri säätölaitetta vaihtelee 3-36 KV. Katkaisija suorituskyky riippuu pääasiassa Dielektrinen keskipitkän käytetään arc sammutusta. Toinen merkittävä etu tämän tekniikan tyhjiö kytkinlaitteet on lähes huoltovapaa.

Nopea Arc vaimentaa

Aikana avaamalla yhteystiedot kuljettaa nykytilaan, metallien höyry tuotetaan yhteystietojen välillä ja metalli Usva tarjoaa polku läpi mitkä sähkövirta jatkuva virtaus kunnes nykyinen nolla. Tämä ilmiö on myös vacuum arc. Tämä arc sammuu lähellä nykyinen zero ja johtava metalli usva on uudelleen tiivistetty kosketuspinta mikro sekunnissa. On havaittu, että vain 1 % höyry on uudelleen tiivistetty kaarelle jaosto's sivuseinän ja 99 % vapor uudelleen tiivistetty kosketuspinta päässä jossa on höyrystetään.

Matala kaari energian tyhjiössä

Energia haihtui aikana arc tyhjiössä on noin joka kymmenes öljy ja neljäsosa SF6 kaasun. Alhaiset energian häviämistä lähinnä pieni keskeytys aikaa (koska pieni yhteystiedot väli) ja pieni kaaren pituus (tämä johtuu myös pieni yhteyttä aukko). Koska tämä matala kaari energian häviämistä tyhjiö kytkinlaitteet on vähäinen yhteystiedot eroosiota, mikä antaa sille lähes huolto vapaa elinikä. On myös huomattava, että rikkomisesta, nykyinen, tyhjiön katkaisin energiantarve on vähintään ilmakatkaisija ja öljy katkaisija.

Dielektrinen lujuus tyhjiö

Tietyn yhteyshenkilön Gap tyhjiö tarjoaa, noin kahdeksan kertaa enemmän Dielektrinen lujuus kuin ilma ja neljä kertaa enemmän Dielektrinen lujuus kuin SF6 kaasun yksi baarissa. Dielektrinen lujuus on niin korkea, tyhjiön katkaisin yhteyttä aukko voidaan säilyttää hyvin pieni. Pieni yhteystiedot pienenemään arc vaimentaa on turvallisesti mahdollista, koska korkea Dielektrinen lujuus ja tyhjiö on myös nopea palautuminen vahvuus jälkeen laajan kaaren keskeytys täysin Dielektrinen arvo nykyisen nolla. Tämän vuoksi tyhjiö säätölaitetta sopivin kondensaattori kytkentään.

Yksinkertainen ajo mekanismi

SF6-, öljy- ja katkaisija liikkuvuus yhteystiedot erittäin vastustanut pakatun muodossa arc vaimentaa jaosto. Mutta tyhjiö säätölaitetta ei ole keskipitkällä ja myös liikkuvuus yhteystiedot on lopettaa vähemmän pieni yhteystiedot gap, joten ajo tarvittava energia on paljon pienempi, circuit Breaker. Siksi yksinkertainen kevään kevät käyttömekanismin riittää tämä säätölaitetta järjestelmä, hydraulinen järjestelmä tarvitse. Yksinkertaisempi mekanismin antaa korkea mekaaninen elämän tyhjiö kytkin.

Ylhäältä keskustelua on lähes selvää, että tyhjiö säätölaitetta läpilyöntilujuus toipuu nopeasti ja yhteystiedot eroosio on lähes olematon.

Tutkimus
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Ota yhteyttä
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, Kiina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxin Joyelectric International Co., Ltd